Χαρτης & Οδηγιες

Πως να έρθετε στο Ξενοδοχείο μας

Παρακαλούμε να ελέγξετε τον χάρτη για τις κατευθύνσεις από το λιμάνι και το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο Finikas Hotel.

Ένα πολύ βολικός τρόπος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο Finikas είναι να ζητήσετε μια ιδιωτική μεταφορά. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις λεπτομέρειες της άφιξής σας και θα κανονίσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας στο ξενοδοχείο.
Σας προτείνουμε επίσης να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να εξασφαλίσετε την ανεξαρτησία των μετακινήσεών σας και για να ανακαλύψετε τις παραλίες και τα όμορφα χωριά της Νάξου.
Προτείνουμε τις δύο αυτές λύσεις έτσι ώστε είτε το αυτοκίνητο είτε ο οδηγός μας να σας περιμένουν στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Επίσης οι παραπάνω επιλογές είναι καλύτερες γιατί δεν απαιτείται κατάθεση ή πιστωτική κάρτα μιας και εμείς θα έχουμε εγγυηθεί για εσάς.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν σας ενδιαφέρει η πριβέ μεταφορά ή η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου και θα οργανώσουμε τα πάντα πριν από την άφιξή σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο concierge@finikashotel.gr.

Σκοπός μας είναι να φροντίσουμε εκ των προτέρων για όλες τις ανάγκες σας και να διασφαλίσουμε την ηρεμία και την άνεση της εμπειρίας των διακοπών σας στη Νάξο και της διαμονής σας ξενοδοχείο Finikas.